In samenwerking met diverse toernooi-organisatoren en Football touroperators uit Engeland, Spanje, Belgie en Duitsland zijn wij gespecialiseerd in het organiseren van voetbalreizen, wedstrijden en toernooien in binnen- en buitenland. Wij nodigen u dan ook van harte uit om deze internetpagina te lezen en indien gewenst gebruik te maken van onze diensten en expertise.
D.S.P. is een nieuwe loot in de markt voor o.m. het organiseren van voetbaltrips in Nederland of andere landen waar wij met een aantal operators samenwerken. De laatste jaren is het steeds gebruikelijker dat teams van hoog tot laag spelend een weekendje of een week weggaan naar bijvoorbeeld Spanje, Engeland, Belgie of Duitsland en dat teams uit die landen Nederland op zoek en voor het spelen van wedstrijden en/of toernooien.
U weet ongetwijfeld wat daar allemaal bij komt kijken maar wij zetten het toch nog even voor u op een rijtje:

• U gaat met een bus of met een vliegtuig
• U heeft hotel accommodatie of een ander soort van overnachting nodig
• U wilt een wedstrijd of toernooi spelen tegen een lokale vereniging
• U zoekt een trainings accommodatie met of zonder wedstrijd

Uiteraard zijn er nog meer zaken waar u aan moet denken maar D.S.P. neemt u al deze zorgen uithanden. Uiteraard is de begeleiding van uw leden in handen van uw eigen mensen en zijn zij verantwoordelijk voor het gedrag van hen evenals de club verantwoordelijk is voor de financiële aspecten van het geheel.